2023 Puma X KOCHÉ AC Milan vierde tenue

Serie A AC Milan Football Club, PUMA en KOCHé hebben vandaag een speciale capsulecollectie gelanceerd met daarin het nieuwe AC Milan derde uitshirt. Het shirt bevat een wedstrijdklare gepixelde interpretatie van de iconische rode en zwarte strepen van AC Milan.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
Het idee kwam van KOCHÉ en daar vertellen we je natuurlijk alles over in dit artikel. Het stijlvolle rood/zwart gestreepte AC Milan voetbalshirt heeft een 'digital 8 glory' metamorfose ondergaan, een combinatie van traditie met PUMA's prestaties en KOCHÉ's streetwear om het het perfecte voetbalshirt voor spelers te maken. Ook leuk voor fans om op straat te dragen.

Het nieuwe tenue plaatst het erfgoed van de club in het middelpunt van een nieuw gepixeld universum waar realiteit en verbeelding naast elkaar bestaan en waar maar één ding telt: rood en zwart. De trui bevat ook een vleugje goud, wat elegantie toevoegt aan de innovatieve interpretatie van de gepixelde rode en zwarte strepen.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen​​
Het nieuwe op nummers geïnspireerde shirt is voorzien van alle futuristische PUMA-technologie en is klaar om op en naast het veld te spelen, want het spel houdt nooit op.

Vind je dit voetbalshirt milaan 2023 leuk? Koop meer voetbalshirts goedkoop in onze winkel.

aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen


Tag : Eredivisie