Ajax VS Feyenoord Ik kies voor ajax

Ajax VS Feyenoord Ik kies voor ajax,Koop Ajax voetbalshirts 2021 bij de voetbalshirts online winkel

Ajax voert nu de ranglijst aan, wat een groot voordeel is, maar de vervolgondersteuning voor het winnen van opties is hetzelfde. Nu is de steun voor Ajax ook sterker. Ik ben optimistisch over Ajak in dit spel. Sri Lanka kan zijn tegenstander verslaan.


Ajax heeft 4 overwinningen en 2 gelijke spelen in de laatste 6 wedstrijden. De staat is erg goed. Ajax heeft 2 overwinningen en 1 gelijkspel in de laatste 3 thuiswedstrijden. Het team is in goede conditie. Ajax heeft 15 doelpunten gescoord in de laatste 5 wedstrijden. Het offensieve einde is stabiel.


Ajax versloeg Twente in de laatste ronde van de competitie en maakte een einde aan de vorige twee opeenvolgende trekkingen. De toestand en het moreel bleven verbeteren. De huidige 16 rondes hebben 12 overwinningen, 2 gelijkspelen en 2 verliespartijen behaald, met 38 punten op de eerste plaats in het klassement. Met drie punten voorsprong op tegenstanders, zijn de recente thuisprestaties van het team afgenomen en is er slechts één wedstrijd gewonnen in de afgelopen drie competities. De prestaties van het team in de recente wedstrijd tegen Feyenoord hebben echter de absolute overhand, met het winnen van vijf wedstrijden in de afgelopen zes wedstrijden. , Dit keer om opnieuw te vechten om een bepaald voordeel te bezetten.
Op dit moment heeft Feyenoord dit seizoen 16 competitieronden doorlopen en een record behaald van 10 overwinningen, 5 gelijkspelen en 1 verliespartij. Hij heeft in totaal 32 doelpunten gescoord en 12 doelpunten tegen gekregen. Hij staat nu op de ranglijst met 35 punten. 4e in de competitie.

Feyenoord versloeg Zewolle thuis met 1-0 in de laatste ronde en presteerde goed. Feyenoord heeft 4 overwinningen en 1 verliespartij in de laatste 5 wedstrijden. Het team is in goede conditie. Feyenoord heeft 9 gescoord in de laatste 5 wedstrijden. Bal, 1 tegendoelpunt, goede prestatie aan beide kanten van aanval en verdediging. De twee teams stonden de laatste 5 keer tegenover elkaar. Feyenoord heeft maar 1 wedstrijd gewonnen en Ajax heeft 4 keer gewonnen. Het verleden is niet zonder voordeel.


Tag : Eredivisie