Arsenal Thuisshirt 2023-2024

Het nieuwe thuisshirt van Arsenal voor het seizoen 2023-2024, tweede in de Premier League, is vandaag officieel te koop. Met dit nieuwe shirt speelt de voetbalclub uit Londen komend seizoen thuiswedstrijden in de Champions League, Premier League, FA Cup en League Cup in het Emirates Stadium. Adidas is verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe shirt.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
Volgend seizoen zal de 20e verjaardag van Arsenal's "ongeslagen seizoen" worden gevierd, en de twee partijen zullen ook van deze gelegenheid gebruik maken om hulde te brengen aan hun vroegere glorie met een opvallende nieuwe look.

Het ontwerp van arsenal thuisshirt 2023 2024 is geïnspireerd op het shirt dat werd gebruikt door de "Gunners" in het seizoen 03/04. Het team won het kampioenschap met een recordbrekende prestatie in de teamgeschiedenis, die nog steeds onvergetelijk is.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
De trui heeft een nieuwe en opvallende rode tint, die scherp contrasteert met de witte mouwen, en er loopt een bliksempatroon verticaal door de trui van boven naar beneden.

Het Arsenal-teamlogo, het adidas-logo en de drie strepen op de mouwen zijn allemaal in goud, en het record van 26 overwinningen en 12 gelijkspel in het historische seizoen is verfraaid aan de binnenkant van de spelersversie van het shirt. Het damesvoetbalteam "Gunners" nam de leiding bij het dragen van de nieuwe trui in de seizoensfinale tegen Aston Villa op zaterdag 27 mei.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen

Tag : Premier League