Ben je op zoek naar meer Liverpool voetbalshirts 2021?

Het traditionele speluniform van het Liverpool-team is rood en wit, maar in de vroege dagen van de oprichting van het team, toen het team het overnam van het Everton-voetbalteam op Anfield, erfden ze het blauw en wit van Everton. Op dat moment had hun thuisshirt bijna dezelfde kleur als dat van het Everton-team. In 1894 begon het team van Liverpool rode shirts en witte korte broeken te gebruiken als thuiswedstrijden.
Pas halverwege de jaren zestig begon het team van Liverpool een volledig rood thuisshirt te dragen. Het uitshirt van Liverpool is het traditionele witte shirt en zwarte korte broek, soms geel. In 1987 introduceerde het team echter een grijs teamuniform, dat werd gebruikt tot het eeuwenoude seizoen 1991-92 van het team, en daarna werd vervangen door een groen jasje en een witte korte broek. In de jaren negentig, na een reeks verschillende kleuren uittruien, waaronder goud, marineblauw, felgeel, zwart en grijs en hazelaar, was het uittrui van het team tussen geel en wit. Afwisselend, tot het seizoen 2008-2009, trokken ze de grijze uniformen weer aan.
Nike en de Liverpool Club hebben gezamenlijk het nieuwe thuisshirt van het Liverpool-team aangekondigd voor het seizoen 2020-21. Of het nu voor de Liverpool Club of Nike is, deze samenwerking is een cruciaal historisch moment. Deze samenwerking vond plaats in augustus. Officieel geopend op de 1e.
Het thuisshirt van het seizoen 2020-21 van Liverpool Football Club staat symbool voor de opening van dit nieuwe partnerschap. Dit shirt is een eerbetoon aan de geschiedenis, maar zet ook de toon voor toekomstige series. De nieuwe thuisuitrusting van Liverpool bestaat uit een traditionele rode trui, een rode korte broek en rode sokken. Het levendiger rood benadrukt jeugd en vitaliteit, contrasteert met de traditionele witte details van het thuisshirt en verfraait het algehele ontwerp met blauwgroen groene elementen. Rood, wit en groenblauw zijn jarenlang de traditionele kleurencombinatie van de Liverpool-club geweest, vooral onafscheidelijk van het traditionele clubembleem. Door de Liver Bird die trots uitkijkt over de stad, heeft de groenblauw groen een diepe band met de stad Liverpool tot stand gebracht, en het is altijd een constante geweest in het clubtrui dat in 1892 werd opgericht. Elementen.
De nieuwe jersey heeft een stijlvolle witte V-hals, versierd met tealgroene strepen, dezelfde stijl komt ook terug in het midden van de manchetten en sokken. Volgens de conventie herdenkt het "96" vlamlogo op de achterkant van de trui onder de halslijn de 96 fans die stierven in het bloedbad in Hillsborough.
Als je meer Liverpool voetbalshirts replica wilt vinden, kun je deze vinden in de online winkel voetbal-shirts.com, meer voetbalshirts Liverpool kopen en meer kortingen aanbieden.

Tag : voetbal-shirts