Feyenoord 3-1 Utrecht

De 30e speelronde van de Eredivisie ging door. Feyenoord speelde thuis in het Feyenoord Stadion tegen Utrecht. Scheidsrechter voor deze wedstrijd was Van de Graaf.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
Feyenoord heeft 6 overwinningen, 0 gelijke spelen en 0 nederlagen in de laatste 6 wedstrijden.De winning streak in de laatste 4 opwarmwedstrijden is erg sterk.De winning streak zit in de laatste 8 wedstrijden.

Dit seizoen, van de coach tot de spelers, zijn er veranderingen van boven naar beneden, de kracht is enorm toegenomen, zowel aanvallende als verdedigende doelen zijn verbeterd, stevig bezet de top van de Eredivisie-ranglijst, Ajax, Eindhoven en andere Eredivisie-competities verslaan Een sterke ploeg, die tot nu toe nog nooit in eigen huis heeft verloren, de laatste tijd goed in vorm is en alle zes de wedstrijden heeft gewonnen, het is geen verlies om thuis tegen Utrecht te spelen.
In de eerste helft knalde Sebastian Szymanski de goal binnen. In de tweede helft lukte het Santiago Jimenez met een kopbal, leverde Jahanbakhsh een bijdrage vanaf de bank en pakte Dost een zege voor Utrecht. Uiteindelijk versloeg Feyenoord in eigen huis Utrecht met 3-1 en behaalde daarmee tien competitieoverwinningen op rij.

Feyenoord verloor in de eerste wedstrijd met 1-2 van Roma, maar hun prestatie in de competitie was uitstekend. Het team won alle tegenstanders in 5 opeenvolgende competitierondes. Zowel aanvallende als verdedigende inzetten waren erg goed. Feyenoord presteerde thuis perfect. Dit seizoen 14 Thuis allemaal ongeslagen, scoorde 31 goals en kreeg 8 goals tegen.