Juventus voetbalshirt 2021-2022

Het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2021/22 is officieel uitgebracht en zal ook aan het einde van het seizoen 2021 worden getoond. Nu Juventus thuisshirt 2022 ook officieel verkocht is in onze winkel (voetbal-shirt.com), kun je het gaan kopen.

In navolging van de klassieke esthetiek van de club, omvat het nieuwe Juventus-shirt de basis, het huis en de visie van de club voor de toekomst, en viert het ook de tiende verjaardag van het thuisstadion van de club, de Allianz Arena.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
Bovendien, geïnspireerd door de "nieuwe thuis" Allianz Arena waar het team in 2011 introk, heeft het shirt ook moderne elementen toegevoegd. De vergelijkbare sterren en vijfhoekige elementen van de Avenue of Legends van de Club zijn ook geïntegreerd in de textuur van de trui.

Juventus zal voor het seizoen 2021/22 niet langer geverfde strepen gebruiken in hun thuisshirts, maar terugkeren naar traditionele strepen. Dit zijn fijne verticale strepen. De zwembaan van dit seizoen staat ook op de mouw van de kit en wordt afgesloten door een witte riem en een subtiele zwarte lijn.
juventus thuis shirt 2021 2022 thailand zwart wit mannen
Een ander nieuw element op het shirt is het sponsorlogo Volgend seizoen zal Jeep® 4xe het opnemen tegen de spelers op het veld.

Tag : Serie A