Logo Rosalía op de truien van FC Barcelona

Tijdens El Clásico in Camp Nou (of nu Spotify Camp Nou) op 19 maart 2023 zal FC Barcelona niet het Spotify-logo op hun truitjes dragen, maar het logo van het nieuwe album van zanger Rosalía (Motomami).
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen​​
De act is gemaakt om het eenjarig jubileum van het album en het enorme succes van de zangeres op Spotify te vieren. Het damesvoetbalteam van Barcelona zal dit shirt ook dragen tijdens de nationale vrouwenderby op 25 maart.

Rosalía Vila Tobella, geboren aan de rand van Barcelona (Sant Esteve Sesrovires), brak internationaal door door samenwerkingen met Pharrell Williams en J. Balvin. De zangeres won in 2018 ook twee Latin Grammy's voor haar single Malemente.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
In het afgelopen 2022 was Rosalía de meest gestreamde Spaanse zangeres ter wereld op Spotify, haar songstreams stegen met meer dan 110% op jaarbasis en ze was ook de meest gestreamde zangeres in Barcelona. Nummers van het album MOTOMAMI zijn meer dan 1,8 miljard keer afgespeeld. Bovendien hebben Spotify-luisteraars Rosalía-nummers toegevoegd aan meer dan 150 miljoen door gebruikers gegenereerde afspeellijsten.

Het woord "MOTOMAMI" zal worden gedrukt op de voorkant van voetbalshirts barcelona 2023 voor de El Clásico van dit weekend, met het gestileerde logo rechtstreeks overgenomen van Rosalía's albumhoes. Dit shirt bevat twee versies, één is de spelersversie met geavanceerde verpakking, gelimiteerd tot 1899 stuks.

aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen


Tag : Eredivisie